08:51

Aşk Meşk Olayları

uykusunda sallayan ruya |


büyük tombik de küçük tombik de uyuyor...

kulaklığı taktım,uyuz olduğum gülbenim ergenimin bayıla bayıla dinlediğim şarkısını açıyorum...çocuk oğuzhan mı neyse sesi berbat,gülbenin ses de malum zaten...eee neden dinliyorum?walla şarkıda ahenk var,sözlerde iyi sayılır...başka da bi bok yok...

az önce diğer blogumu açtım(yemek blogu) walla bak ister inan ister inanma kardeşim,efendi efendi bulgur pilavı,irmik helvası yapıp tariflerini yayınlıyorum,4o küsür izleyicim var,reyting denilen şeyisi burdan yüksek yane.ben bu blog işini çözdüm,çok yorum yapılsın diyorsan,diğer yemek bloglarına girip "ayyy canımm ellerine sağlık,sen yaptıysan güzel olmuştur" yazarsan bi iki gün blogunun ab grubunda olmasada reytingi yükseliyor...onlarda sana yazıyorlar aynı gıcıklıkla,"ayyy çok nefisss görünüyor..." hiç birine daha teşekkür etmişliğim dahi yok.bir de bu blog yorum işlerinde hemen hepsine sen cevap yetiştireceksin ki yazıyı gören ohaaaa 67 yorum yapılmışşş desin.misal birisi zırt dedi sende hemen yapıştıracan saol çok kibarsın,tenk yu,aylavyu..maksat yorum sayısı çoğalsın..belki ad sense reklam verirken yorum sayısına da bakıyordur ne biliyon?hayır başvurup reddedilmişliğim var,hırs yaptım ad senseden reklam aldıgım gün bu işi bırakacam...bu da sana kapak olsun ad senseciğim diyerek..

neyse kendimi anlatmaya devam etmek istiyorum bugün kronolojik sıralamayla aşklarımı yazmak istiyorum...ya da aşka benzettiğim şeylerden..



  • ilk okuldaki sınıf arkadaşım matematik dehası sezgin:çok çirkindi hakkaten.8 yaşındaki bir erkek sıpası ne kadar çirkin olabilirse o kadar yani...zaten aslında ben hep dansa davette ondan teklif aldığım için mecburen aşık oldum çocuga..ama ilk kez yanına oturdugumda hakkaten heyecanlanmıştım..bizim zilli deryayla,şişko merve de bir bakış atmıştım ki hahahayyy...

  • sonra orta okul-lise yıllarında pek kimse olmadı sayılır.şimdi yazmaktan bile utandığım iğrenççç mustafa vardı..ayyy sabahın ayazlarında onunla aynı otobüse binmek için erkenden kalkardım..o salakla tam 1 yıl bakıştık..ya ne uyuz çocuktu o kadar bakışma mı olurmu bari gel deki kızım beni yiyip duruyorsun,sıktın beaa dedin o da yok.neyse bak sinirlendim yine.

  • esas durak üniversite.yasin diye kara kuru bir çocuga aşık oldum.3 sene süren aşkımız çok acıklı bir türk filmi gibi bitti...hala izlerini taşırım,ama aynı zamanda oh iyiki ayrılmışım derim çogu zaman.(bunu ayrıntılı bir postta mutlaka yazacam)

  • sonra da tombik.şimdiki kocam yani.yasinden ayrılmamdan tam 6 ay sonra tombikle nişanlandım,yıldırım gibi birşey oldu işte...kısa bir zaman sürdü.şimdi evliliğimizin 5. senesinde gün gün bitiriyoruz aşkımızı.yada aşkımı mı demek gerek bilmiyorum.tombik aşık olamayacak kadar "katı" bir insanmış...benim aşkım azaldıkça görüyorum...

vel hasıl topu topu 4 tane büyük aşk yaşamışım,aralarda çerezleri saymazsak tabi:))o kadar da ayran gönüllü bi kişilik değilmişim demekki...hele yasinde takık durumdaydım,adamı kocam sanmaya başlamıştım nerdeyse.nasıl ayrılız olamaz olmaz idare etmeliyim diye diye götürdüm..obsesif-kompulsif bir kişilkti,hakkaten kendiside demişti,ama ben daha üniversitenin ilk yılındaydım ya o bile çekici gelmişti..işte sevgili okur insan fazla özgürlükle buluştugunda alkol etkisi yapıyor bünyeye..

bu aşk meşk işleri karışık.ben bu sıralar her işte oldugu gibi bu işte de bir çıkar ilişkisi oldugunu düşünmeye başladım.önce aşık oluyorsun evet,sonra elde etmeye çabalıyorsun,kazınıyorsun,işte bu dönemler güzel..

sonra elde ediyorsun."senin"oluyor.sonra birden değil ama yavaş yavaş puffff...herşey sıradanlaşıyor.hele evlendikten sonra vay haline..erkek için her akşam evde s... bileceği birinin olması iyi,kadın için de eve para getiren birinin olması iyi..alan razı veren razı sana nooluyor dimi..sen onun yemeğini yap,ütüsünü yap,çocuguna bak,o da sana para getirsin.işte evlilik denen hadise özünde bu.

ha araya bir sinema koyarsınız,tiyatro koyarsınız,tatil koyarsınız,renklenir,şenlenir.ama durumun özünü değiştirmez.bir sorumluluktur almışsın,koşturup gidiyorsun peşine.gerçekten bu yaşadığın hayat "senin istediğin" mi...

eskiyor,her şey eskiyor..herşey gibi "aşk"da eskiyor,hatta yazıkki bitiyor.uğruna ödenen bedellerin acısı geçince..

3 bıdı bıdı:

Adsız dedi ki...

Selam. Siminya'nın yorumlarında gördüm sizi. yeni başlamışsınız yazmaya
başarılar :)
ukalalık yapmayım, belki de biliyorsunuz, bloğunuzu bloxoo.com-a kaydedebilirsiniz, daha çok blog ve blogcu ile tanışırsınız :)
esen kalın.

ruya dedi ki...

thanks,
ancak blog yazmaya yeni başlamadım,bu blogu yazmaya yeni başladım:))

Adsız dedi ki...

Fight Blog olmuş her yer, uğruna ödenen bedellerin acısı dudağımda bir uçuk olarak sabit, hepimizin iç huzuru daimi olsun diye dua etsem de, kişiyi zaman değiştirmez özünde.İkincisi de ben kendimde farkettim ki insanları hep beynimle düşünerek sevmenin ne demek olduğunu biliyormuşum.

Yukarıdakiler benim düzen yanlısı ve sistem karşıtı taraflarımın ortak görüşü, halbuki insan olan bunları bağıra çağıra anlatır ve hastahanenin birinde şan eseri çıkan yangında gerçekten değişir.

155.Cuma

Yorum Gönder

Subscribe